VAJEČNÝ BIELOK
16 PRÍPRAVKY
Vážený klient,
pred úhradou tovaru je nutné overiť jeho dostupnosť a aktuálnu cenu!
Po obdržaní objednávky Vás budeme čo najskôr informovať!
Ďakujeme za pochopenie!
Vinárske zariadenia
VAJEČNÝ BIELOK
Prírodný a unikátny charakter umožňuje Albumín Poudre® použiť pre vysoko kvalitné červené vína. Prípravok sa vyznačuje vysokou číriacou schopnosťou a z tohto dôvodu spotrebuje vaječný albumín pri flokulácii viac trieslovín. Z tohto dôvodu by malo byť jeho použitie v bielych vínach obmedzené. V prípade prekročenia odporúčaného dávkovania bude výsledkom zakalenie.
Dávkovanie: Ošetrenie červených vín 5 - 10g / hl
Príprava: Zmiešajte požadované množstvo vaječných bielkov v 10 - 15 násobnom množstve studenej vody a nechajte predbobtnat. Asi po 30 minútach rozmiešajte dohladka ale nešľahajte na penu. Potom zamiešajte do vína (prípadne najskôr v malom množstve). Po 1-2 dňoch by ste mali aplikovať bentonit alebo kremičitý sol, aby ste odstránili nespotrebovaný bielok. Odporúčame kontrolu na stabilitu voči bielku.
Skladovanie: Skladujte na chladnom, tmavom a suchom mieste. Dôkladne uzatvorte otvorené balenia.
ALBUMINE OUF POUDRE P 100g
Vaječný bielok 09.11.23
8,55 €(DPH vrátane)
Vložiť
ALBUMINE OUF POUDRE P 1kg
Vaječný bielok 09.11.23
74,40 €(DPH vrátane)
Vložiť
ALBUMINE OUF POUDRE P 20g
Vaječný bielok 09.11.23
2,55 €(DPH vrátane)
Vložiť